Hvad er vores 2.0 identitet i Embodied Manifestation?

Hvad er vores 2.0 identitet i Embodied Manifestation?

I Embodied Manifestation taler vi om vores "2.0 identitet" som et begreb, der beskriver den version af os selv, som opstår:

  • Når vi lader os udvikle af de udviklingsportaler, livet byder på, fremfor at stivne og se dem som blokeringer.

  • Det er også den version af os, som vores manifestation/selvkærlige vision kræver, at vi evolverer til. Ikke for at blive en anden, men for at blive en endnu mere frigjort version af os selv.

FX er den udgave af mig, som leder et retreat center, en anden udgave af mig, end da jeg var studerende til psykomotorisk terapeut.

Vores 2.0 identitet repræsenterer den dybere forståelse, indsigt og bevidsthed, vi opnår ved at navigere gennem udfordringerne og modstanden i vores liv. Det er den endnu mere autentiske, selvkærlige, værdige og bevidste version af os selv, der blomstrer, når vi aktivt vælger at lære af vores oplevelser og bruge dem som springbræt til personlig vækst og transformation.

Udviklingsportaler er de udfordringer, modstande og livslektioner, vi står over for i vores liv. Disse portaler kan omfatte alt fra traumatiske oplevelser og personlige konflikter til relationelle udfordringer og karrieremæssige bump på vejen. Når vi møder disse udviklingsportaler med åbenhed, nysgerrighed og villighed til at lære og vokse, kan vi omdanne dem til kraftfulde muligheder for dybere selvkærlighed og et endnu mere nydelsesfuldt liv.

I processen med at navigere gennem udviklingsportalerne og integrere den læring, indsigt og transformation, der følger med dem, opstår vores 2.0 identitet. Det er en identitet, der er dybt forbundet med vores autentiske selv, vores værdier og vores formål i livet. Det er en identitet, der i stigende grad er befriet fra traumebaserede overbevisninger og mønstre og i stedet er funderet i selvkærlighed, visdom og værdighed.

At omfavne vores 2.0 identitet handler bl.a. om traumetransformation, om at omfavne vores indre styrke, værdighed og autenticitet. Det handler om at tage ansvar for vores eget liv, læne os ind i kroppens visdom og træffe bevidste valg derfra og at leve i overensstemmelse med vores autentiske selv.

Gennem Embodied Manifestation og rejsen gennem udviklingsportalerne bliver vi vores 2.0 identitet. Vi kan transformere vores traumebaserede overbevisninger og gamle sår samt genoprette forbindelsen til vores autentiske selv. Ved at omfavne denne udvikling og vækst kan vi skabe et liv, der er dybt meningsfuldt, autentisk og i overensstemmelse med vores autentiske selv.

2.0 identitet

Den version af os, som er:

  • endnu mere fri til at være sit autentiske selv og endnu mere selvkærlig

  • bevidst om overlevelsesbaserede, besnærende mønstre

  • i færd med frigøre sig fra den homogeniserende conditioning fra omgivelserne

  • energetisk/nervesystemsmæssigt i stand til at bære den virkelighed, vi er inspireret til at skabe

Vi kan spørge os selv:

  • Hvordan ville jeg med min 2.0 identitet gribe dette an?

  • Hvilken adfærd har jeg med min 2.0 identitet?

  • Hvilke vaner har jeg med min 2.0 identitet?

Vores 2.0 identitet er den version af os, som energetisk (følelsesmæssigt, selvværdsmæssigt, nervesystemsmæssigt) kan bære den virkelighed, vi ønsker at skabe - vores selvkærlige vision.

Læs mere:

Forrige
Forrige

Grounding: Seks groundende øvelser, der skaber jordforbindelse i en travl hverdag

Næste
Næste

Hvad er en udviklingsportal?